Pozivamo studente da predstave svoje ideje na drugom Innovation Caféu Tuzli

Innovation café u Tuzli

Innovation Café No. 2 održat će se u Tuzli u DKR-u (Mejdan) 16. jula 2018. godine od 18:00 do 22:00 sati.

Innovation Café No. 2 je poseban događaj na kojem startupovi imaju priliku da pred investitorima, institucijama, kompanijama i studentima podijele svoje inovacije i poslovne ideje. Svaka startup kompanija će imati 3–5 minuta za prezentaciju svoje poslovne ideje prisutnima, koji će pak imati priliku prepoznati i povezati se sa idejama koje su bliske njihovom interesu. Poslije službenog dijela prezentacija predviđeno je vrijeme za umrežavanje i razvijanje daljnje saradnje između startup kompanija, investitora i ostalih prisutnih. 

Ovaj događaj organizira FITT (Fondacija za inovacije, tehnologiju i transfer znanja) u sklopu CEE FREIRAUM-a, a podržan je od SCE-a (Poduzetničkog centra Strascheg – Strascheg Center for Entrepreneurship) i Masterwerka iz Njemačke.

Na Innovation Caféu No. 2 priliku da se predstave će imati pet stranih i pet domaćih startupova. Također, priliku da prisustvuju će imati i investitori, studenti, predstavnici Univerziteta, predstavnici firmi, velike i male kompanije, kao i gosti individualci koji se prijave do naznačenog datuma. 

Kako i na koji način se prijaviti za svaku od navedenih kategorija možete pronaći na linku: http://innovationcaffe.f4itt.org/, a prijave su potpuno besplatne za sve.