Poziv za prijavu na takmičenje u predstavljanju poslovnih ideja „SBF Start-up Challenge“

SBF Start-up Challenge

Bosna Bank International d.d. Sarajevo i partneri, u saradnji sa Hayat TV, najavljuju organizaciju takmičenja u predstavljanju poslovnih ideja pod nazivom „SBF Start-up Challenge“! 

Pozivaju se mladi ljudi iz Bosne i Hercegovine, starosti do 30 godina, koji imaju ili će u narednih godinu dana imati diplomu prvog ili drugog ciklusa studija sa nekog od univerziteta u Bosni i Hercegovini, da se prijave na takmičenje u predstavljanju poslovnih ideja „SBF Start-up Challenge“. 

Poslovni plan koji se prijavljuje može biti u fazi razvijanja ideje ili postojeći biznis novoosnovane kompanije, koja je registrovana u posljednjih 12 mjeseci, odnosno tokom 2018. godine.

Takmičenje timova i predstavljanje poslovnih ideja, odnosno poslovnih planova, izvodi se pred publikom i žirijem i bit će emitovano na Hayat TV-u. 

Rok za prijavu za prvi krug takmičenja je petak, 04. januar 2019. godine.

Obrazac za prijavu može se preuzeti na web stranici: http://www.sarajevobusinessforum.com/  

Prijave je potrebno poslati na e-mail: SBFtakmicenje@sarajevobusinessforum.com 

Organizatori su obezbjedili bogat nagradni fond prilagođen pobjedničkom poslovnom planu, koji sadrži slijedeće elemente za svakog pobjednika: 
•    novčana sredstva 
•    pristup sredstvima povoljnog finansiranja, sa rokom otplate 5 – 7 godina
•    reklamni prostor na Hayat TV
•    članstvo u BBI VIP Business Clubu sa pratećim privilegijama
•    profesionalne marketinške i PR usluge
•    usluge pravnog i finansijskog savjetovanja
•    učešće na programima stručnog i profesionalnog usavršavanja

Prva tri pobjednička tima će imati priliku prisustvovati i predstaviti svoje poslovne planove na jubilarnom 10. Sarajevo Business Forumu!
Okupite tim – pripremite poslovni plan uz podršku univerzitetskih profesora – prijavite se na takmičenje - pokažite svima zašto je vaš biznis najbolji – i – osigurajte sebi uspješnu poduzetničku budućnost!
SBF