Studirajte na prestižnim univerzitetima u Evropi u okviru master-studijskog programa “Industrijsko inžinjerstvo i menadžment”

Studirajte na prestižnim univerzitetima u Evropi u okviru master-studijskog programa “Industrijsko inžinjerstvo i menadžment”

Mašinski fakultet Univerziteta u Sarajevu potpisao je Sporazum o saradnji sa Tehničkim univerzitetom Bergakademie u Freibergu, Freiberg (Njemačka), i Tehnološkim univerzitetom Lappeenranta-Lahti LUT, Lappeenranta (Finska), kojim se unapređuje kvalitet master-studijskog programa „Industrijsko inžinjerstvo i menadžment“.

U okviru postojećeg master studijskog programa „Industrijsko inžinjerstvo i menadžment“ omogućava se studentima, u okviru mobilnosti, studij na drugom i trećem semestru na prestižnim univerzitetima: Tehničkom univerzitetu Bergakademie i Tehnološkom univerzitetu Lappeenranta-Lahti LUT.

Pozivamo zainteresirane da se upišu u prvu godinu drugog ciklusa studija u studijskoj 2019./2020. godini na Odsjeku za industrijsko inžinjerstvo i menadžment Mašinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Prilikom predaje potrebnih dokumenata za upis potrebno je naglasiti želju da se studira na ovom studijskom programu. Broj mjesta je ograničen. 

Više informacija o ovome studiju i uvjetima dostupno je na sljedećem linku:
Međunarodni master-studijski program – informacije i uvjeti