Na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održana promocija master studijskog programa "Održivi sistemi proizvodnje hrane"

Na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održana promocija master studijskog programa "Održivi sistemi proizvodnje hrane"

Dana 2. 6. 2022. godine na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održana je promocija master studijskog programa "Održivi sistemi proizvodnje hrane" za studente III godine svih odsjeka.

Riječ je o Erasmus+ STEPS projektu iz kojeg je proizašao master studijski program, za koji se ove godine priprema upis treće generacije studenata (školska 2022/2023).

Nakon uvodnih riječi voditelja programa prof. dr. Sabahudina Bajramovića o ciljevima, ishodima i opštem konceptu studija prof. dr. Milenko Blesić je dao više informacija o sadržaju programa, uključujući pregled i kratak opis obaveznih i izbornih predmeta.

Promotivni skup je završen postavljanjem pitanja zainteresiranih studenata.

Na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održana promocija master studijskog programa "Održivi sistemi proizvodnje hrane"
Na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu održana promocija master studijskog programa "Održivi sistemi proizvodnje hrane"