Online Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2020.

Online Dan otvorenih vrata Farmaceutskog fakulteta 2020.
Datum događaja
03
Jun

Upiši Farmaceutski fakultet – recept za sigurnu budućnost!

Budi student Farmaceutskog fakulteta jedan dan!

U okviru kampanje Univerziteta u Sarajevu „Budi šta jesi, studiraj šta želiš“ i manifestacije „Dani otvorenih vrata“ obavještavamo vas da će online promocija upisa na Farmaceutski fakultet Univerziteta u Sarajevu biti održana 03. 06. 2020. godine od 11:00 do 13:00 sati putem online servisa google meet Farmaceutskog fakulteta pod sloganom „Budi student Farmaceutskog fakulteta na jedan dan!“

Online manifestacija je namijenjena svim zainteresiranim učenicima i nastavnicima završnih razreda srednjoškolskih ustanova, kao i potencijalnim studentima farmacije.

U sklopu događanja posjetioci će saznati sve o studijskim programima Farmaceutskog fakulteta, online  razgovarati s profesorima i studentima i iz prve ruke saznati sve informacije o studiranju na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Nastavnici i saradnici Farmaceutskog fakulteta ovom manifestacijom žele približiti i predstaviti studij farmacije zainteresiranim i budućim studentima kroz eksperimente i prezentacije katedri Fakulteta.

Svi zainteresirani učenici mogu pristupiti virtuelnoj prezentaciji Farmaceutskog fakulteta putem linka meet.google.com/fyj-ccdd-pyd.

Radujemo se vašem dolasku!
 

1

2