Radionica za studentice i studente o temi “Nasilje nad ženama i porodično nasilje – Sudska praksa EKLJP (analize presuda)” u okviru kampanje “16 dana aktivizma"

Radionica za studentice i studente o temi “Nasilje nad ženama i porodično nasilje – Sudska praksa EKLJP (analize presuda)” u okviru kampanje “16 dana aktivizma

Poštovane studentice, poštovani studenti,

Univerzitet u Sarajevu – Pravni fakultet i Fakultet političkih nauka organiziraju radionicu za studente/ice o temi “Nasilje nad ženama i porodično nasilje – Sudska praksa EKLJP (analize presuda)” u okviru kampanje “16 dana aktivizma”.

Radionica će se održati na UNSA – Fakultetu političkih nauka u ponedjeljak, 4. decembra 2023. godine u terminu od 14 do 17 sati u sali za odbrane Fakulteta.

Broj učesnica/ka na radionici je ograničen, a prijaviti se možete do petka, 1. 12. 2023. godine do 12 sati putem e.maila na: selma.alispahic@fpn.unsa.ba

Radionica se održava u okviru projekta “Uvođenje rodne prespektive na univerzitete (UNIGEM), a pod vodstvom prof. dr. Sarine Bakić i prof. dr. Amila Ždralović.

Nakon završene radionice učlesnici/e će dobiti potvrdu/certifikat o sudjelovanju.