Erasmus+ konkurs, Sveučilište u Splitu, akademsko osoblje, ljetni semestar 2018/2019

Rok

POZIV:

U okviru ERASMUS+ programa – kreditna mobilnost – raspisan je konkurs za akademsko osoblje Univerziteta u Sarajevu na Sveučilištu u Splitu (Hrvatska) u ljetnom semestru akademske 2018/2019. godine.


STUDIJSKE OBLASTI:

U skladu sa potpisanim ugovorom o realizaciji mobilnosti na Sveučilištu u Splitu dostupne su sljedeće studijske oblasti:

  • Business and Administration
  • Economy
  • Medicine
  • Humanities (Art history, Philosophy)
  • Education

Više informacija dato je u Uputama za natječaj Sveučilišta u Splitu.


IZNOS STIPENDIJE:

  • dnevnica u iznosu od 140,00 EUR x 7 dana;
  • putni troškovi do iznosa od 180,00 EUR;
  • viza, dozvola za boravak i osiguranje nisu obuhvaćeni ovom stipendijom, te je stipendista dužan da ove troškove snosi sam ukoliko je potrebno.

PRIJAVA:

Svu traženu dokumentaciju dostavljate direktno Sveučilištu u Splitu na email: erasmus@unist.hr (naslov maila mora glasiti: Prijava za Erasmus+ omotnica IPA - Sarajevo - osoblje). Kako bismo pratili prijave, molimo vas da stavite erasmus@unsa.ba u cc. Nije potrebno slati originalne dokumente. nepotpune prijave te prijave pristigle nakon naznačenog roka neće se uzeti u razmatranje. 

Akademsko osoblje se prijavljuje za opciju "teaching" i potrebno je da ostvari komunikaciju sa fakultetom ili institutom Sveučilišta u Splitu kako bi provjerili da li mogu ostvariti svoju mobilnost, odnosno naći "domaćina".  Kada ih budete kontaktirali, u email uključite i svoj životopis kao i informacije o predloženom planu nastave. Ako je predložena aktivnost izvodljiva, zajedno sa "domaćinom" (akademsko osoblje, a ne ured za međunarodnu saradnju) sastavljate Ugovor o mobilnost u svrhu predavanja (Staff mobility Agreement for teaching) te ga potpisanog od sve tri strane (kandidata, akademskog osoblja sa Sveučilišta u Splitu i dekana vaše matične (pod)organizacijske jedinice Univerziteta u Sarajevu). 


DOKUMENTACIJA:

  1. Nominacijsko pismo <<< koristi se ova forma, obavezno treba biti na memorandumu (pod)organizacione jedinice, potpisano i sa pečatom od strane dekana;
  2. Prijavni formular za osoblje Sveučilišta u Splitu <<<koristite ovu formu
  3. Ugovor o mobilnosti za predavanje za akademsko osoblje <<< koristite ovaj formular, ispunite sa traženim podacima, aktivnostima koje biste obavljali, sa minimalnih 8 sati predavanja u jednoj sedmici (možete se poslužiti sa datim linkovima za dodatne informacije), potpisan od sve tri strane: vas, vašeg dekana i "domaćina" sa Sveučilišta u Splitu (akademskog osoblja, a ne ureda za međunarodnu saradnju);
  4. Pismo motivacije do 300 riječi, vlastoručno potpisano
  5. Životopis - koristite Europass format CV-a, na engleskom jeziku;
  6. Dozvola za objavu/slanje osobnih podataka <<< koristite ovu formu
  7. Prijavni obrazac za osobe sa posebnim potrebama - koristite ovu formu ukoliko je potrebno dostaviti

ROK ZA PRIJAVU:

Rok za dostavljanje dokumentacije direktno Sveučilištu u Splitu na email: erasmus@unist.hr (naslov maila mora glasiti: Prijava za Erasmus+ omotnica IPA - Sarajevo - osoblje) je do 28.11.2018. godine. 


 

NAPOMENE:


LINKOVI:


DODATNE INFORMACIJE:

Za sve dodatne informacije Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu vam stoji na raspolaganju putem emaila: erasmus@unsa.ba ili telefona 033/565 116.