„Dan karijera“

Dan karijera
Datum događaja
16
Dec
Mjesto događaja
Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu

U ovim zimskim danima odlučili smo da vam donesemo nekoliko uspješnih priča. I to ne bilo koje, već priče nekadašnjih studenata našeg fakulteta i sada uspješnih stručnjaka u svojim oblastima.

U sklopu manifestacije „Dan karijera“ imat ćete priliku da poslušate predavanja alumnija Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu kao i predstavnika mnogobrojnih kompanija, da se upoznate sa različitim zanimanjima iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije, zahtjevima na tržištu rada i svakodnevnim izazovima.

Pored toga, ove godine imat ćete i mogućnost da poslušate predavanja o programima razmjene studenata u okviru kojih će nekoliko naših kolega podijeliti svoja iskustva. A da bi vaša karijera i/ili aplikacija bila prihvaćena, nezaobilazan je dobar CV. Zbog toga smo i pripremili malu radionicu na kojoj možete da se upoznate sa pravilima pisanja CV-a, različitim formatima i karakteristikama.
Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju!
 
„Dan karijera“: subota, 16. 12. 2017. godine u 11:00 sati, na Poljoprivredno-prehrambenom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.
 

Asocijacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta