Konferencija za medije - Svečana promocija i dodjela diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu

Svečana promocija
Datum događaja
30
Nov
Mjesto događaja
Rektorat Univerziteta u Sarajevu

Najveći i najprestižniji univerzitet u Bosni i Hercegovini ove godine promovira 5578 diplomanta i magistranta!

Konferencija za medije, povodom održavanja Svečane promocije i dodjele diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu, će biti održana u četvrtak 30. novembra 2017. godine u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu, sa početkom u 11,00 sati.

Na konferenciji za medije će prisustvovati: rektor i prorektori Univerziteta u Sarajevu, predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Sarajevu, te studenti dobitnici priznanja Zlatna značka Univerziteta u Sarajevu.

Svečana promocija i dodjela diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu“ bit će održana u subotu 2. decembra 2017. godine u olimpijskoj dvorani „Juan Antonio Samaranch“ u Sarajevu sa početkom u 11,00 sati. 

Svečana promocija i dodjela diploma diplomantima i magistrantima Univerziteta u Sarajevu organizira se uz podršku sponzora – Zlatnog sponzora Sarajevo osiguranje, Srebrenih sponzora Unicredit Bank, BH Telecom, Općina Centar i Štamparija Fojnica, te medijskih partnera: Televizija Sarajevo, Radio-televizija Federacije Bosne i Hercegovine, FACE TV, Televizija ALFA, Radio Sarajevo, Dnevni avaz i Oslobođenje!

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem dolasku i ljubazno molimo da prisustvo potvrdite putem e-maila na adresu: javnost@unsa.ba ili putem telefona na broj: 033 565 118.