Ekonomski forum Bosne i Hercegovine 2019

Ekonomski forum Bosne i Hercegovine 2019
Datum događaja
25
Feb
Mjesto događaja
Hotel Holiday, Sarajevo

Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu organizira Ekonomski forum Bosne i Hercegovine 2019, koji će se održati u prostorijama hotela „Holiday“ 25. februara sa početkom u 09:30. 

Ekonomski forum Bosne i Hercegovine održava se već treću godinu zaredom te je do sada okupio više od 1000 učesnika, većinom predstavnika bosanskohercegovačke izvršne vlasti kao i više od 600 predstavnika regionalnih kompanija, diplomatskog sektora i akademske zajednice. 
Centralna ideja Ekonomskog foruma Bosne i Hercegovine 2019 odnosi se na uspostavljanje platforme za iniciranje otvorenog dijaloga između predstavnika poslovne zajednice, akademije kao i kreatora ekonomskih politika u našoj zemlji. Zbog toga nastojimo pružiti naš doprinos razvijanju snažnijih veza između različitih interesno-utjecajnih strana koje dijele zajednički poslovni interes u Bosni i Hercegovini, što u konačnici treba rezultirati kreiranjem konkretnih prijedloga i smjernica za stvaranje budućih ekonomskih politika.

Organizacijom Foruma Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu želi, također, dati doprinos društvenoj zajednici, zbog čega će Forum biti otvoren za sve zainteresirane, bez plaćanja kotizacije, ali uz prethodnu registraciju.

Detaljnije informacije, program i registracija dostupni su na veb-stranici Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, link: http://www.efsa.unsa.ba/ef/bs/ekonomski-forum-bosne-i-hercegovine-2019